OVER SWISS SHIELD®

De efficiënte oplossing voor bescherming tegen elektromagnetische straling

“Ontwikkeling van het perfecte garen”: We concentreren ons al generaties lang voornamelijk op één onderwerp.

Sinds 1866

Swiss Shield® is ontwikkeld en geïntroduceerd in 1998 door het bekende Zwitserse bedrijf Spoerry1866, opgericht in 1866.

De naam Swiss Shield® staat voor wereldwijd unieke en gepatenteerde hightech garens met buitengewone eigenschappen. Swiss Shield® garens die in stoffen worden verwerkt, zorgen voor een efficiënte afscherming tegen elektromagnetische velden. De mate van afscherming, die kan worden aangepast aan het type toepassing, varieert van meer dan 80 dB.

Swiss Shield® maakt niet alleen indruk door zijn wetenschappelijk bewezen effectiviteit. De stof voldoet ook aan de meest veeleisende esthetische normen en staat bekend om zijn lichtheid, elegante glans en fluweelzachte aanraking.

Waarom Swiss Shield®

Kwaliteit en duurzaamheid

Swiss Shield® stoffen hebben de Oeko-Tex 100 certificering. Dit betekent dat ze de hoogste kwaliteit en meest milieuvriendelijke afschermingsstof zijn die momenteel beschikbaar is. Het Oeko-Tex-certificaat garandeert dat de Swiss Shield stoffen zeer streng zijn getest en geslaagd zijn voor de test op schadelijke stoffen.

Unieke eigenschappen