Swiss Shield® – Effectief en esthetisch

Swiss Shield® Stoffen

Het geheim zit hem in het gepatenteerde garen. Een ragfijne, onzichtbaar geïntegreerde speciale draad geeft de stof zijn unieke beschermende werking. Dit rooster werkt als een spiegel die elektromagnetische straling weerkaatst.

Voorkomen is beter dan genezen is een principe dat ook geldt voor elektrosmog. Door Swiss Shield®-textiel in uw huis te gebruiken, beschermt u uw slaap en uw welzijn tegen externe invloeden van elektromagnetische straling.

Lees meer

Swiss Shield® Baldakijnen

Een baldakijn gemaakt van Swiss Shield stof is de oplossing voor het volledig afschermen van uw bed. Werkend volgens het principe van een kooi van Faraday, de Swiss Shield baldakijn / klamboe beschermt uw bed tegen elektromagnetische straling: de beste voorwaarden voor een rustige en gezonde nachtrust.

Lees meer

Swiss Shield® Gordijnen

Van lichtdoorlatende, lichte vitrages voor enkele ramen tot decoratieve zware gordijnen langs hele wanden – Swiss Shield® voorkomt dat elektrosmog binnendringt in het interieur. Omdat de kamers zijn afgeschermd, worden de bewoners effectief en veilig beschermd tegen ongewenste elektromagnetische straling van buitenaf.

Lees meer