Stralingswerende gordijn – Swiss Shield®

Prijs op aanvraag

Bestel nu een kant-en-klaar stralingswerende vitrage – gordijn. Wij maken de gordijnen op maat in ons eigen atelier.

Klik op de button hieronder en laat uw gegevens achter. Wij zullen u per omgaande een mooie offerte toezenden.

Dit product wordt speciaal voor u gemaakt. Retourneren is niet mogelijk.

Levertijd: 10-20 werkdagen

Prijs aanvragen

Unieke eigenschappen

Swiss Shield® stoffen hebben de Oeko-Tex 100 certificering. Dit betekent dat ze de hoogste kwaliteit en meest milieuvriendelijke afschermingsstof zijn die momenteel beschikbaar is. Het Oeko-Tex-certificaat garandeert dat de Swiss Shield stoffen zeer streng zijn getest en geslaagd zijn voor de test op schadelijke stoffen.

Zilver wordt grijs als het oxideert. Dit is een veelvoorkomend probleem bij alle stoffen gemaakt van verzilverd polyamidegaren. Swiss Shield stoffen verkleuren niet omdat het een gepatenteerd proces doorloopt.

Vaak klagen mensen die in een baldakijn van verzilverd polyester slapen over stank. Het is niet bekend waarom het zilver ruikt, er wordt aangenomen dat het het oxidatieproces is dat de slechte geur veroorzaakt.

Sinds 1998 verkopen we de stoffen ook als gordijnen. We zijn geïnformeerd over gordijnen die meerdere keren per jaar zijn gewassen en vandaag de dag nog steeds volledig functioneren. Slechte waterkwaliteit zal de Swiss Shield-stoffen niet vernietigen. De verzilverde nylon stoffen van onze concurrent lopen schade op door slechte waterkwaliteit, d.w.z. bevatten zwavel, met een hoger fluoridegehalte en lage PH-waarden.

Kwaliteit en duurzaamheid

De naam Swiss Shield® staat voor wereldwijd unieke en gepatenteerde hightech garens met buitengewone eigenschappen. Swiss Shield® garens die in stoffen worden verwerkt, zorgen voor een efficiënte afscherming tegen elektromagnetische velden. De mate van afscherming, die kan worden aangepast aan het type toepassing, varieert van meer dan 80 dB.

Swiss Shield® maakt niet alleen indruk door zijn wetenschappelijk bewezen effectiviteit. De stof voldoet ook aan de meest veeleisende esthetische normen en staat bekend om zijn lichtheid, elegante glans en fluweelzachte aanraking.

Waarom Swiss Shield®